Pages

fredag den 4. december 2009

Senseless?

Det var en mærkelig dag. Var først på lousiana og se den udstilling jeg ikke har set før ( alle udstillingerne kan anbefales). Det er en fryd for sanserne. Der er bla. en mur der vistnok hedder 'The Fear Of Smell'. Kunstneren har rejst rundt og sat nogle frivillige mænd i de situationer de frygter mest, og så indsamlet deres frygtsved. Derefter er sveden blevet genskabt kemisk, og via noget nanoteknologi bliver lugt-essensen frigjort, mår man gnupper på denne her mur der er udstillet på louisiana. Det er virkelig specielt, man er faktisk lidt bange for at lugte til disse mænds armsved. Skal opleves

Derefter skulle jeg til øjenlægen, og det var virkelig også en mærkværdig oplevelse. For at kunne få foretaget nogle undersøgelser, skulle mine øjnemuskler åbenbart først bedøves, eller svækkes som hun kaldte det. Jeg fik derfor nogle øjendråber som forresten gjorde pisse nas, og derefter skulle jeg vente i venteværelset i 40 minutter for at det kunne virke, indtil undersøgelserne skulle laves. Det var virkelig mærkeligt, for det begyndte allerede efter få minutter. Jeg var igang med at skrive en sms om hvornår var jeg hjemme, og pludselig kunne jeg ikke læse hvad jeg skrev. Alt indenfor en meter var fuldstændig sløret. Jeg kunne sagtens læse nummerplader på 10 meters afstand, men jeg kunne altså ikke stille skarpt på noget tæt på. Det fik jeg i afmagt et grineanfald over, at være så hjælpesløs, og at være handicappet for en tid. Det var virkelig sjovt, at få frataget en sans på den måde, når man er vant til at være i kontrol. Det var ligesom hvis man sidder og dagdrømmer, og stirrer på noget, og det bare er uskarpt... Troede jeg. Det var helt surrealistisk, da det så gik op for mig, at jeg ikke kunne stille skarpt også selvom jeg VIRKELIG prøvede. På vejen hjem i bussen faldt jeg så i snak med en gut, fordi jeg ikke kunne læse bustiderne selv -_- og jeg havde ikke mulighed for at bedømme om han så farlig ud. ^^ Sanserne er virkelig alt for mig. Især synet (:

Forresten fik jeg 12 i billedkunst.
De andre gutter har alle musik, som ligesom repræsenterer høresansen, men jeg har Billedkunst, synet. Jeg synes faktisk det er vildt fedt, hvis man gør det til det. Så jeg er blevet vildt engageret i det. Man kan jo faktisk se det bogstaveligt talt...Billed Kunst. Kunst med et billede. Og det kan jo være mange ting. Det er ikke som jeg fik indtrykket af at det var på DaS. Jeg gik ind til det med en fordom om at jeg bare skulle tegne og male en helt masse, og det skal man også. Men jeg kombinerer det vildt meget med fotografi. Alle mine ideer i fotografi, og min viden om fotografi bruger jeg. Der er godt nok også noget gennemgang af gamle maleteknikker osv, som bare skal overstås :) Man bliver også introduceret til forskellige former for kunst der er vildt fede.. noget popkunst, og surrealistisk kunst. Jeg kan godt lide at være kreativ, selvom det at tegne og male aldrig har været min mest stærke side.


Surrealistisk kunst

Ingen kommentarer:

Send en kommentar